panadol?


Aku tak sehat.

Demam + selesema + batok.

Banyak keje aku tertangguh disebabkan aku tak sehat. Harap2 boss aku xmarah. Sori boss. Xleh nk buat keje.

Kebetulan pulak mother in-law aku pun admitted to hospital sebab semput. Skrg ni masih kat ward. Tuari die demam + selesema + batok. Complete package gak cm aku. Semput pun dtg, tu yg kene admitted tu. Last time pun same gak. Sebab semput.

Ni arwen plak xsehat. Die flu, lepas tu dtg batoknye, lepas tu kene plak lelah. Alhamdulillah, skrg arwen recovering. Aku ni je xbaik2 dari jumaat tuari.

Rase aku skrg ni tgh musim. Seasonal fever, flu & cough ni. Aku paling kalah kalo flu arr. Lagi 2 tu bole arrange lagi. Kalo flu terus aku xleh buat ape.

Gosh. Cepatla baik. Macam2 keje nk buat ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s