siri bercakap dgn kucing: jgn la makan sorang


Tadi kat opis aku ade mkn2 buah2an tempatan. Yg aku perasan tadi ade durian, rambutan & pisang. Byk jugak arr. Berbakul2!

Biase event ape2 kt opis aku tu akan dibuat menghampiri time nk balek. Example cm tadi, 4.30pm baru nk start berucap, etc. Aku seperti biase kenela balek awal cam biase sebab aku pemandu F1 khas utk wife & anak aku. Aku cume ade 1 kete je. Kalo ade sape2 nk sponsor aku keta or paling cibai pun tolong bayarkan downpayment please email/twitter aku cepat2!

So nk dijadikan citer, aku xsmpt nk mkn buah2an tersebut. Dpt minum air tebu je 2 cawan. Oklah. Lagipun aku xberape minat mkn durian yg xdisejukkan dulu dlm peti sejuk. Aku dari kecik camtulah style aku mkn durian. Durian sejuk.

So tadi tu dptla aku snap gamba skit. Pastu aku pass kt geng ICT mintak tolong diorg amekkan. Biaselah kalo jadi photogrpher, mmg ko la yg mkn lambat.

Rase aku td ramai yg xdpt dtg. Kemungkinan besar ade yg akan dpt

Owh BTW, kucing anak puteh tu xmkn durian. Td ade sape ntah experiment cube bagi kt kucing2 tu. Tp xlayan.

Oklah. Jumpe lg. Aku nk tido.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s