SiRi BeRCaKaP DeNGaN KoMPuTeR: BaCKSLaSH BaCKSLaSH


Aku tak tido lagi. Obvious giler sebab aku tengah menaip ni.

Ade 3 ekor anak kucing kat atas bumbung umah in-laws aku ni. Previously ade 4, sekor mane ntah pegi, dengar2nye tersepit kat antara bumbung die tak boleh nk keluar. Hopefully die selamat. Please don’t die.

Tadi aku masak maggi kari. Customized, biaselah aku kalau masak mesti customize, jarang sekali aku masak ikut betul2 resipi. Kecuali kalo buat lauk pauk raya. Tu kene follow ma’ late mother’s recipe. That’s a must!

Sedap kot maggi kari aku. Aku rase lah. Yelah sebab customized. Bukan rase typical maggi kari. Different taste with a twang! A twisted curry maggi I might name it!

Wife and anak aku dah tido. Awal diorang tido hari ni. Penat kot. Arwen maybe die mengantok sebab makan ubat2 die macam2 tu. Sian die tak sehat. Cepat sembuh yea syg. Tapi walaupun die tak berape sehat, sangatlah ligat wahai anakku ini. Takper sayang, ligatlah macam mane pun. You can explore the world in front of you. Daddy will always be behind your back, watching over you.😀 Fuyooooo, cam ayat iklan kan? eehehehehe…

Kat opis, Putih kucing opis kitorang beranak lagi. Ade 4 ekor semua anak2nye. Comel2. Sape2 nk adopt bagitau lah yea. Nnti aku amek gamba aku post kat sini. Putih ni aktif bab2 multiplying ni. Kat opis aku tu ade sekor kucing jantan aktif & 3 kucing betina. Diorang ni macam dah deal agaknye kot, bile yg sekor beranak, lepas tu lagi sekor, lepas tu lagi sekor… tapi yg masih tetap pegang ranking number 1 adelah Putih lah. Undisputed. Period. Harap2 anak2 kucing baru ni takla kene langgar lagi cam previous kittens. Kesian sangat.

okla aku nk gi makan maggi terpelanting aku.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s