Tak Minum Kopi Pun


Tadi kononnye macam nak tido awal. Wife ngan Arwen dah tido dah kat sebelah ni. Tapi aku takleh tido. Maybe sebab lampu bilik on kot. Nak kate aku kene kopi tadi takde pulak. Ingat nk layan movie “The Other Guy” tapi cam dah lewat sgt. Takut nnti tak concentrate ngan movie. Membazir je nnti habiskan masa 1-2 jam utk layan movie tapi tak dapat concentrate.

Kat opis banyak keje ni. Banyak bende nk kene settlekan cepat. Maklumlah dah dekat ujung tahun dah. Dah bulan 9 ni!

Kat opis internet dah makin slow. Tension gak. Tak dapat freedom browsing sebab terlalu slow. Aku kalau nk load Google amik lebih dari 2 saat, maksudnye dah slow la tu internet line.

Khamis ni jadi cameraman, confirm!

Tadi Arwen nk cube guna macbook ni tadi mase aku tengok trailer citer pasal Owl tu. Citer nampak menarik, & perlu tengok ni.

Arwen dalam phase suke explore skrg ni. Good girl.🙂

Semalam b’day Arwen yang ke 10 bulan. Mummy & Daddy sayang Arwen sgt2! MMmuUaaAAHhkcxzwS!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s