THuRSDaY


i’m on leave today… tired… very… very… tired… just need some time to rest… a good rest…

brought arwen to my dad’s house… he is so happy to see arwen… this is the first time he sees arwen after she was born…🙂 seeing he’s happy face… makes me happy too i almost cried… the house reminds me so much of my late mother… i wish mama was around to see arwen grow up…

had nasi ambang for lunch… at my dad’s house… lame gile tak kena nasi ambang UDA…

after that we went to the clinic near shop houses jalan padi… hari ni arwen berkhatan (sunat)… masyarakat kite selalu cakap sunat… arwen nangis sikit je tadi… she’s indeed a very good girl… pastu dah tak nangis dah… pandai anak daddy… then beli pau kat area situ… sedap pau kat situ… bikin sendiri punye pau… satu 50sen… sedap wooo… next time aku amik gamba… kedai pau (bole ke panggil kedai sebab die pakai moto jer) tu reminds aku a lot pade satu gerai pau kat batu lima (batu 5) tampoi… dulu mase aku kecik, my dad used to bawak aku gi gerai ni utk beli pau die… pau die sangatlah best! size die takla sebesar pau zaman sekarang ni… tepung je lebih tapi inti kurang… sungguh kurang sopan… tapi sayang aku dah tak jumpe lagi dah gerai pau tu… my dad ckp orang tu dah meninggal & anak2 die perempuan so takde sape yg warisi skill die buat pau tu… gosh… rugi kan? aku rase kalau pau die masih ade sekarang ni… confirm takde pau roslan tu semua… pau die akan dijadikan standard utk pau2 lain… serious… sorry… carried over plak… anyway… u guys have to try it… takla sedap giler tapi… brings back memories of how pau used to taste & look…

then kitorang balik umah… rehat… solat… mandi… etc…

relaxing thursday… wanna hit the bed early today to enjoy thursday..🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s