BaZaaR RaMaDHaN: roti john


hari ni aku nk carik roti john yg boleh diangkat sebagai roti john hikmat alam semesta. roti john ni mesti lembut & sloppy. tak perlu letak blackpepper sauce… tak perlu fancy2 sangat… originality yg penting…

Roti John

Roti John - Gambar Hiasan

UPDATE

Semalam tak dapat carik roti john yang best kat bazaar Ramadhan Stadium Larkin. ramai orang so tak dapat nk belek betul2 juadah2 yang terjual kat situ. nampak sipi2 jer… ahahahhaa… yg aku dapat perbezaan, price of the food some ade yang dah naik harga. yelah, macam2 dah naik harge… orang meniaga pun mestila nk naikkan harge makanan, utk cover cost diorang beli bahan mentah/etc…. well anyway… variety of food to choose from… make sure you bring enough cash… :)

About these ads
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 617 other followers

%d bloggers like this: